Création des site web WordPress et Service
Simplicité n'est pas simple
Visie en werkwijze

Visie en werkwijze

Onze Visie

Internet is in relatief korte tijd een onmisbare bron van informatie geworden. Wat u te melden heeft kan gevonden worden, 24 uur per dag. Zeker na de opkomst van mobiel internet heeft « het internet » vele vormen. De laatste jaren hebben we een snelle opkomst van tablets en smartphones gezien. Bij de realisatie van een website moet de vraag gesteld worden of de inhoud ook optimaal weergegeven moet worden op mobiele apparaten.

Een website is een samenspel van factoren wat heel nauw luistert, de juiste hoeveelheid van kwalitatief hoogwaardige inhoud, een vormgeving die de inhoud aanvult, een uitgebalanceerde navigatie, de juiste typografie in de beste kleuren…

Hoe presenteert u die informatie? Hoe zorgt u ervoor dat u zo snel en gemakkelijk mogelijk gevonden kunt worden? Hoe nodigt u de bezoeker van uw website uit om contact met u te zoeken ? Hoe zorgt u ervoor dat uw pagina binnen 2-4 seconden op het scherm verschijnt ?
Allemaal vragen waarop wij samen met u het bijpassende antwoord kunnen vinden.

Werkwijze

Tijdens een eerste gesprek maken wij een inventarisatie van uw wensen, uw doel en uw doelgroep. Aan de hand van deze informatie maken wij een projectplan waarin wij de (on)mogelijkheden voor u op een duidelijke manier uiteenzetten. In dit projectplan worden ook de taken helder verdeeld. Wie zorgt voor wat, en hoe. Wat is de beschikbare tijd voor de realisering van het project etc.

Als we het eens geworden zijn over het doel, de inhoud en de doelgroep kunnen we ons bezig gaan houden met het uiterlijk. Uw bestaande huisstijl gebruiken? nieuwe webstijl maken? weer nieuwe vragen. Wij kunnen een aantal schetsontwerpen voor u maken waaruit wij vervolgens met u de meest bruikbare kiezen.
Vaak moet tekst worden geschreven en/of worden aangepast voor gebruik op het beeldscherm. Een veel gemaakte fout is het gebruik van te lange zinnen. Ook het aantal lettertekens op een regel moet liefst niet te groot zijn. Lezen op een beeldscherm is vermoeiender dan vanaf papier. De bezoekers haken snel af wanneer iets niet comfortabel is.

Conclusie

We willen u niet lastig vallen met lange verhalen vol technische termen. Ontwerpen voor het web heeft veel eigenaardigheden. Veel van die hobbels hebben wij inmiddels genomen. Heeft u plannen voor een website ? Wilt u uw bestaande pagina’s verfrissen ? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om u bij uw plannen te begeleiden, ieder z’n vak nietwaar!