Création des site web WordPress et Service
WordPress Webdesign Amersfoort
WordPress Webdesign Amersfoort

WordPress Webdesign Amersfoort

Webtaurus heeft al voor veel Amersfoortse bedrijven, instellingen en ZZP’rs en de Gemeente Amersfoort websites gerealiseerd met behulp van WordPress.

Wat is WordPress?

wordpressWordPress is een zg. Content Management System (CMS). Hiermee kunnen websites worden gemaakt die zonder specifieke kennis te beheren zijn. WordPress is het meest gebruikte websiteplatform ter wereld. Wereldwijd is momenteel twintig procent van alle websites gemaakt in WordPress. Bijna 1.5 miljoen van de meest bezochte en meest populaire websites zijn WordPress sites. Een website gemaakt in WordPress geeft vaak een hogere ranking met betrekking tot zoekresultaten.

Waarom WordPress?

WordPress is zo ontworpen dat je heel weinig vaardigheden nodig hebt om webpagina’s te bewerken. Als je een elementaire bewerking in bijv. een Microsoft Word-document kunt uitvoeren, dan ben je meestal ook in staat om een WordPress pagina te bewerken. Niet alleen tekst maar ook ook afbeeldingen, foto’s, kaarten, video’s, muziekbestanden ed. zijn eenvoudig te beheren, dankzij de indrukwekkende mediabibliotheek van WordPress. De websites bezitten een grote functionaliteit, zodat aan je meest specifieke behoeften voldaan kan worden.

asus-google-nexus-7-2013-32gb-7-inch-tablet-zwartWat is Responsive Webdesign ?

Een responsive website is een website die zich aanpast aan elk scherm waarop hij bekeken wordt, zowel op desktop, smartphone als tablet. Een responsive website kan bij een grote verscheidenheid aan verschillende schermformaten effectief en eenvoudig gebruikt worden. Zonder dat de eigenaar van de website meerdere versies hoeft te onderhouden.

Waarom zou ik gebruik maken van Responsive Webdesign ?

Een belangrijke reden om responsive design te kiezen voor je website: mobiel gebruik groeit snel. Responsive webdesign is kostenefficiënt en zeer geschikt voor de groeiende mobiele markt van vandaag. Met responsive design kan je flink bezuinigen op de kosten van webdesign.

Één enkele website.

In plaats van een aparte mobiele website in aanvulling op je traditionele desktop website, stelt responsive design je in staat om je bedrijf te optimaliseren voor zowel desktopgebruik als mobielgebruik met één enkele website. Professionele responsive designs geven vaak schitterende resultaten.

Zoekmachines.

Een website die niet is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik mist veel kansen om bekeken en gevonden te worden. Responsive design is de aangewezen optie als het gaat om je website zoekmachinevriendelijk te maken. Door een enkele, dynamische versie van je website voor zowel desktop-als mobiele bezoekers , maak je het makkelijker voor zoekmachines om je te vinden.

Voor WordPress in Amersfoort of waar dan ook: bel 033 475 14 93 of mail Henk van den Bor